Skip to content

Doneer

Home / Doneer

Help Ons Een Pootje Helpen

Bij Stichting Kattenopvang “De Huiskamer” zetten we ons elke dag in om zo veel mogelijk katten een beter leven te bieden. Maar om dit te bereiken, hebben we uw steun hard nodig. Elke bijdrage, groot of klein, maakt een wezenlijk verschil in het leven van deze prachtige dieren.

Hoe Uw Donatie Helpt

Met uw genereuze donatie zorgen we voor de dagelijkse verzorging van onze katten, betalen we de noodzakelijke dierenartskosten en creƫren we een liefdevolle en veilige omgeving voor onze pluizige vrienden. Uw gift gaat direct naar de zorg en het welzijn van de katten en helpt ons om ons werk voort te zetten.

Kies Waar Uw Hart Ligt

Wilt u dat uw bijdrage naar een specifiek doel gaat? Geen probleem! U kunt kiezen om te doneren aan een specifiek project. Uw donatie zal dan uitsluitend gebruikt worden voor het gekozen doel, zodat u precies weet hoe uw bijdrage wordt ingezet.

Hoe U Kunt Doneren

  1. Direct Doneren: Deze optie komt later
  2. Bankoverschrijving: U kunt ook een donatie overmaken naar NL46INGB0104454806 op naam van Stichting Kattenopvang De huiskamer. Vermeld bij de overmaking alstublieft of uw donatie voor een specifiek project is.


Elke donatie, hoe klein ook, draagt bij aan de zorg en het geluk van onze katten. Dank u wel voor uw steun en het delen van onze passie voor dierenwelzijn.

Algemene Voorwaarden

Uw donatie is onderhevig aan onze algemene voorwaarden. Deze kunt u op onze website nalezen. Voor een kopie per e-mail kunt u contact met ons opnemen via [kattenopvangdehuiskamer@gmail.com].