Skip to content

Onze Bewoners

Home / Onze Bewoners

Welkom op de pagina ‘Onze Bewoners’ van Stichting Kattenopvang ‘De Huiskamer’. Hier vindt u een hartverwarmend overzicht van onze pluizige bewoners die op zoek zijn naar een liefdevol thuis. Elke kat heeft zijn eigen unieke verhaal en karakter, en wij zetten ons met passie in om voor elk van hen het perfecte huisje te vinden. Blader door de profielen, leer onze katten kennen, en misschien opent u binnenkort uw hart en huis voor een nieuwe vriend op vier poten. Uw steun betekent de wereld voor ons en onze katten!

Xena

Xena Xena is gevonden met haar broer, zus en mama op een vakantiepark. Haar moeder was inmiddels alweer zwanger. Xena was verkouden en broodmager waardoor ze meteen aan de medicatie moest en we haar moesten scheiden van de andere. Ze bleek al gauw ontzettend lief te zijn! Binnen 2 dagen kwam ze al naar ons toe om geknuffeld te worden en ging hard spinnen. Ze knapte geweldig op en is inmiddels een kerngezonde, lieve en speelse dame geworden. Ze vind andere katten super leuk en speelt ontzettend graag. Ook een hond vind ze prima. Xena word alleen geplaatst als er al een sociale kat aanwezig is, anders alleen samen met een ander kitten uit het gastgezin. Xena is ontwormd, ontvlooid, gevaccineerd en gechipt. Ze verblijft in Cuijk.

Lilly

Lilly Lilly is samen met haar 3 zussen en broertje samen met hun mama gevangen in een buitengebied waar ze op een onveilige zaten. Gelukkig konden ze allemaal veilig gesteld worden en zijn ze liefdevol opgevangen bij een gastgezin. Ze waren in het begin doodsbang voor alles en vooral voor mensen, maar al snel hadden ze door dat mensen toch niet zo eng zijn :) Lilly maakt inmiddels grote stappen en laat zich aaien om vervolgens te gaan spinnen. Nieuwe situaties vind ze soms nog even spannend maar dit is van korte duur. Lilly verblijft in een gastgezin met andere katten en een hond, dat vind ze prima. De tijd is nu rijp om een eigen huisje te vinden want daar is ze ontzettend aan toe. Lilly is ontwormd, ontvlooid, gechipt en 2x gevaccineerd. Wij plaatsen haar alleen samen met een ander kitten als er nog geen jonge sociale kat aanwezig is. Al onze katten worden alleen geplaatst als binnenkat, een veilig afgezette, balkon of kattenren is natuurlijk fijn. Lilly verblijft in Cuijk

Ollie

Onny en Ollie zijn met hun broer, zus en mama bij ons gekomen toen ze 1 week oud waren. Buiten geboren en gelukkig konden ze veilig gesteld worden. In het gastgezin groeide ze al snel op als super lieve sociale kittens die met 3 weken al keihard gingen spinnen als ze mensen zagen. Dat doen ze nog steeds en zijn gek op knuffelen en op schoot liggen. Ook zijn ze gek met elkaar en op spelen en slapen :) Ze groeien op met katten, honden en kinderen en zijn hier helemaal aan gewend. Ze zijn erg aan elkaar gehecht en mogen daarom alleen samen verhuizen. Wij plaatsen onze katten alleen als binnenkatten, een veilig afgezette tuin (alleen een schutting is onvoldoende) afgezet balkon of kattenren is natuurlijk fijn. Ze zijn bij verhuizen ontwormd, ontvlooid, 1x gevaccineerd en gechipt. Ze verblijven in Cuijk.

Onny

Onny en Ollie zijn met hun broer, zus en mama bij ons gekomen toen ze 1 week oud waren. Buiten geboren en gelukkig konden ze veilig gesteld worden. In het gastgezin groeide ze al snel op als super lieve sociale kittens die met 3 weken al keihard gingen spinnen als ze mensen zagen. Dat doen ze nog steeds en zijn gek op knuffelen en op schoot liggen. Ook zijn ze gek met elkaar en op spelen en slapen :) Ze groeien op met katten, honden en kinderen en zijn hier helemaal aan gewend. Ze zijn erg aan elkaar gehecht en mogen daarom alleen samen verhuizen. Wij plaatsen onze katten alleen als binnenkatten, een veilig afgezette tuin (alleen een schutting is onvoldoende) afgezet balkon of kattenren is natuurlijk fijn. Ze zijn bij verhuizen ontwormd, ontvlooid, 1x gevaccineerd en gechipt. Ze verblijven in Cuijk.

Nisa

Nisa is een super lief zachtaardig poesje wat helemaal alleen is gevonden op een parkeerplaats, ze heeft daar een hele nacht zitten mauwen in de bosjes tot ze gevangen werd. Al snel bleek ze een lieverd, en begon ze heel hard te spinnen als ze geaaid werd. Nisa is heel lief, maar wel pas als ze je kent. Daardoor verstopt ze zich zodra er vreemde mensen komen. Hierdoor is ze eigenlijk onzichtbaar maar ze zou zo graag een eigen huisje hebben waar ze alle aandacht krijgt. Met etenstijd heeft ze het grootste woord en staat ze met haar staartje omhoog te wachten. Nisa kan goed met andere katten, ze is heel bescheiden en dringt zich totaal niet op. Ze heeft wel een goed voorbeeld aan ze. Ook honden en kinderen is ze inmiddels gewend. Ze word alleen geplaatst als er al een jonge sociale kat aanwezig is, anders alleen met 1 van de andere kittens. Wij plaatsen onze katten alleen als binnenkat, een veilig afgezette tuin (een schutting alleen is niet voldoende) of een kattenren of afgezet balkon. Nisa is ontwormd, ontvlooid, gevaccineerd en gechipt. Ze verblijft in Cuijk.

Puck

Puck kwam samen met haar broers, mama en tante bij ons in de opvang nadat ze uit een hele trieste situatie kwamen. Gelukkig werden ze allemaal liefdevol opgevangen bij één van onze gastgezinnen. Puck is een super lief, ondernemend dametje wat gek is op knuffelen, spelen en eten. Ze groeit op met andere katten en een hond. Ze is inmiddels klaar om op eigen benen te staan en zoekt daarom een liefdevol tehuis. Puck mag alleen verhuizen als er al een jonge sociale kat aanwezig is. Anders alleen samen met broer Pom. Puck is ontwormd, ontvlooid, gevaccineerd en gechipt. Wij plaatsen al onze katten alleen als binnenkat, een veilig afgezette tuin (alleen een schutting is onvoldoende) kattenren of afgezet balkon is natuurlijk fijn. Puck verblijft in Cuijk.

Madelief

Madelief is een super lief poesje wat echt een rot tijd achter de rug heeft gehad. Hoogzwanger liep ze op straat buiten, moe, uitgeput en de oorrandjes verbrand. Gelukkig werd ze gevangen en kwam ze bij ons terecht waar ze niet veel later beviel van 4 prachtige kittens. Madelief bleek een super lieve zorgzame moeder en heeft haar kittens geweldig opgevoed. Tijdens de vaccinatie bij de dierenarts bleek ze gingivitis te hebben, en moesten we een groot gedeelte van haar tanden laten trekken om haar van de pijn af te helpen. Gelukkig is de operatie goed gegaan en is ze inmiddels helemaal hersteld. Ze heeft verder ook geen last meer en eet nog steeds alles :) Madelief is een echte kletskous. Ook is ze heel lief en gek op een knuffel. Kopjes geven rond je benen is wel echt favoriet! Madelief kan met andere katten maar een huisje helemaal voor zichzelf alleen kan ze ook enorm waarderen. Madelief is ontwormd, ontvlooid, gevaccineerd, gechipt en gesteriliseerd. Wij plaatsen onze katten alleen als binnenkatten, een veilig afgezette tuin (alleen een schutting is onvoldoende) balkon of kattenren is natuurlijk fijn. Madelief verblijft in Cuijk.

Isa

Isa is geboren op een vakantiepark onder een chalet. Uiteindelijk zag de beheerder de kittens lopen toen ze een week of 8 waren en hebben wij ze kunnen vangen. Isa moest heel erg wennen aan alles maar maakte gelukkig kleine stapjes. Inmiddels is ze helemaal losgekomen en gewend en blijkt ze een echte knuffelkont te zijn. Knuffelen, mauwen en kopjes geven is favoriet. Isa mag alleen geplaatst worden als er al een jonge sociale kat aanwezig is, anders alleen samen met een ander kitten. Ze is ontwormd, ontvlooid, 2x gevaccineerd, en gechipt en gesteriliseerd Wij plaatsen onze katten alleen als binnenkatten, een veilig afgezette tuin (alleen een schutting is onvoldoende), kattenren of afgezet balkon is natuurlijk fijn. Isa verblijft in Cuijk.

Ilay

Ilay is geboren op een vakantiepark onder een chalet. Uiteindelijk zag de beheerder de kittens lopen toen ze een week of 8 waren en hebben wij ze kunnen vangen. Isa moest heel erg wennen aan alles maar maakte gelukkig kleine stapjes. Inmiddels is ze helemaal losgekomen en gewend en blijkt ze een echte knuffelkont te zijn :) Knuffelen, mauwen en kopjes geven is favoriet. Ilay mag alleen geplaatst worden als er al een jonge sociale kat aanwezig is, anders alleen samen met een ander kitten. Ze is ontwormd, ontvlooid, 2x gevaccineerd, en gechipt en gesteriliseerd Wij plaatsen onze katten alleen als binnenkatten, een veilig afgezette tuin (alleen een schutting is onvoldoende), kattenren of afgezet balkon is natuurlijk fijn. Ilay verblijft in Cuijk.

Dré

Dré, Don en Diva zijn gevonden toen ze ongeveer 2 dagen oud waren. Don en Diva hebben inmiddels een nieuw huisje gevonden, maar Dré zoekt nog een nieuw baasje. Gelukkig werden ze gevonden en kwamen ze bij ons terecht. Het toeval wou dat er een moederpoes bij ons was die ook pas bevallen was en zij heeft ze alledrie meteen geadopteerd. Ze zijn nu dankzij haar en het gastgezin opgegroeid tot 3 leuke, lieve en sociale zwarte kittens. Dré is een stoere kerel. Ze zijn opgegroeid met hun pleegmoeder, andere katten, een hond en kinderen. Ze zijn dus aan alles gewend en heel sociaal. Wij zoeken een liefdevol tehuis, en merken dat zwarte katjes toch net iets meer moeite hebben om een huisje te vinden. Wij plaatsen onze kittens alleen per 2, of er moet al een jonge sociale kat aanwezig zijn dan mogen ze ook apart weg. Al onze katten worden alleen geplaatst als binnenkat, een veilig afgezette tuin, balkon of kattenren is natuurlijk fijn. Ze zijn bij verhuizen ontwormd, ontvlooid, gevaccineerd en gechipt. Deze lieve jongen verblijft in Cuijk.